Kehotietoisuus, mitä se on? Body awareness on terminä yleisesti käytetty ja viittaa henkilön kykyyn tuntea ja ymmärtää esim missä asennossa hänen kehonsa on ja mitkä lihakset ovat jännittyneitä ja mitkä rentoja.

Ratsastajalle kehotietoisuus on todella olennainen asia. Kehotietoisuuden avulla voidaan poistaa turhia jännityksiä kehosta, vähentää hevoselle aiheutettua ns. epähuomiossa tapahtuvaa ikävältä tuntuvaa jalan heiluntaa, käden vatkaamista ja muutenkin kehittää koko hevosen ja ratsastajan yhteistä ratsastuskokemusta.

Järjestämme yhdessä Noora Ehnqvistin kanssa hänen vetämänsä kurssin Espoossa Cypis-tallilla torstai 19.3 ja perjantai 20.3 illalla. Noora vetää nykyään paljon kehotietoisuus kursseja ympäri maailman. Kurssilla pääsemme ihanalle matkalla omaan kehoon ja tuntemuksiimme. Opettelemme kuuntelemaan kehomme viisautta ja voimaa ja tuntemaan sitä uudella tavalla.

Noora on henkilönä äärimmäisen lämmin, ystävällinen ja aidon läsnä elämässään ja tämä läsnäolo välittyy syvästi muille. kurssi tuo arkeen todellista läsnäloa ja tuo hetken kehon ja mielen huoltoa jokaiselle. .

Noora ohjaa erilaisten venytysten ja harjoitusten avulla osallistujia löytämään omaa tapaansa liikkua ja olla, tapaa joka ei jäykistä kehoa, vaan palauttaa notkeampaa, lapsenkaltaista liikkumisen helppoutta. Harjoitukset auttavat kehoa pysymään tasapainoisena ja terveenä.

Noora on vastikää syventänyt kehotietoisuuttaan ja taitojaan ohjaajana syvällisessä Embodied flow joogaohjaajakoulutuksessa Balilla Tara Judellin ohjauksessa.

Mistään varsinaisesta joogakurssista ei kuitenkaan ole kysymys. Nooran ohjaus on aina ollut hyvin lempeää, kaikkia rajoitteita ymmärtävää, samalla iloisen kepeää ja syvällistä. Pyrimme kurssilla eroon kaikenlaisesta suorittamisesta ja kuuntelemaan sitä, mitä kehomme todella meiltä toivoo ja mitä ihmeellisimpiä mahdollisuuksia se meille voi tarjota.

Kurssi sopii kaikille joita kehon hyvinvointi ja kehotietoisuus kiinnostavat ja se sopii yhtä hyvin kokeneemmille kuin vasta-alkajillekin. Teemme erilaisia pehmeästi venyttäviä ja liikunnallisia harjoituksia joiden kautta annamme myös mielelle tilaa tasapainottua.

kurssi pidetän Espoossa cypis-tallin tiloissa, kurssille otetaan 35 ilmoittautunutta . kurssin hinta 2 iltaa 65 € / cypistallilaiset 55€ . Ensisijaisesti toivomme asiakkaita, jotka pääsevät molempina iltoina.

Kurssi hinta sisältää hedelmiä, keksejä ja teetä välipalana

Kurssimaksusta maksetaan 30€ ilmoittautumisen vahvistamiseksi, peruutukset vain sairastumistapauksissa.

ilmoittautumiset : pvuohelainen@gmail.com/ 044-568 8818

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *