Markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset käytössäsi!

Pia Vuohelainen

Olen hyvin onnellinen energinen nainen! Suurperheen äiti, joka todella elää tässä ja nyt jokaista päivää täydellä sydämmellä ja hyvin jalat maassa (usein aika kurassa). Olen myös periksiantamaton coach, innovatiivinen johtaja, taitava viestijä/kouluttaja sekä intohimoinen hevosihminen.

Olen koulutukseltani Tuotantotalouden Diplomi-insinööri ja olen toiminut erilaisissä markkinointi ja myyntitehtävissä vuodesta 1996 isoissa , kansainvälisissä yrityksissä (Nokia, NAVTEQ; Cadence; Idean). Minulla on yli 10-vuoden kokemus tiimin johtotehtävistä sekä lähes 5-vuoden kokemus pienyrityksen toimitusjohtajana toimimisesta.

Suurimpina vahvuuksinani pidän liiketoiminnan ja liiketoimintamallejen syvää ymmärrystä, myynnin ja markkinoinnin suunnittelua sekä ihmisten parissa toimimista, johtamista. Opettaminen ja kouluttaminen ovat seuranneet minua vuosikausia urallani.

Olen viimeiset 10-vuotta opiskellut Liikkeenjohdon coachingia sekä Suomessa että kansainvälisesti.

– Progress Coach- Business Coaching degree – Kristiina Harju- 2008-2009
– Life Coach- Namaste 2009-2010
– Tony Robbins Master University 2010-2011

Jan Bonnevier

Olen suurisydäminen tosiäijä ja fuusioperheen isä joka keskittyy olemaan läsnä tässä hetkessä. Olen taitava viestijä, inspiroiva johtaja ja minun kanssa on hauska tehdä hommia.

Koulutukseltani olen ekonomi ja olen työskennellyt kansainvälisen markkinoinnin, viestinnän, brändäyksen ja liiketoiminnan kehittämisen kanssa pelejen, palveluiden ja huipputekniikan parissa yli kymennen vuoden ajan (Neste, Rovio Mobile, Nokia).

Vahvuuteni ovat digitaalinen markkinointi, markkinointistrategioiden laatiminen ja toteutus, tuotelanseeraukset ja tapahtumat sekä asiakkuuksien kehittäminen.

Työelämän ulkopuolella minut löytää usein akustinen kitara kädessä, Xbox ohjain kourassa tai koiriemme talutushihnojen jatkeena.

169_IMG_0934