Tässä olen viimeisen parin vuoden aikana huomannut voivani loistavasti, jaksavani hyvin sekä henkisesti että fyysisesti.

Katselin juuri kuvaani 5 vuotta sitten, (ehkä muutama ryppy oli tuolloin vähemmän) vaan huomasin kuinka ilmeeni oli kovin stressaantunut, tuima ja väsynyt. Toivon ainakin että nämä nykyiset rypyt ovat lähinnä naurun tuomia kauniita pieniä uurteita. Naurun, ilon ja elämän. Edelleen olin 5-vuotta sitten hoikempi, vaan nykyisin olen tasapainoisempi, vahvempi ja elastisempi.

En edes silloin tajunnut kuinka kovilla olinkaan, kuinka koko ajan halusin elämältä enemmän, kuitenkaan olematta tyytyväinen oikeastaan mihinkään. Ja minun piti olla hyvä siinä, loistava tässä, performoida paremmin kuin kolleegat kaikessa, myydä taas yksi kauppa enemmän jne. Tunsin olevani hieman väsynyt, kyllästynyt elämääni, vaan olin jo niin tottunut tähän matalapaineiseen elämään etten edes osannut kaivata muuta.

Se on pelottavaa huomata kuinka helposti sitä hävittää kykynsä olla luova, nauraa, pelleillä, iloita, hyppiä lätäköissä, pyrähtää kilpaa polulla koirien kanssa yms..
Rakastaa täydestä sydämmestä.

Kysy itseltäsi:

  1. Voitko oikeasti hyvin? Tai oletko edes joskus voinut todella hyvin? Onko sinulla referenssiä miltä tuntuu kun “pelaat parasta peliäsi”.
  2. Minne matka vie? Katso muutaman vuoden takaista kuvaasi, miltä näytät? Mihin suuntaan on elämä sinua vienyt?
  3. Miltä kuullostat kun puhut onnellisista, menestyvistä kavereistasi? Oletko katkera, pettynyt ja jopa harmistunut kun joku kavereistasi menestyy?

Nyt on aika kokonaisvaltaisesti lähteä miettimään omaa elämää, tätä hetkeä ja sitä millä tasolla haluat pelata tätä elämän peliä, tämähän ei ole harjoitus. Se on tässä ja nyt!

Jos koet olevasi valmis muutokseen ja kaipaat kanssakulkijaa ja valmentajaa tueksesi, ole ihmeessä yhteydessä.

Pia
Life Coach, Business coach, FAF Personal Trainer & Ravintovalmentaja

IMG_5937