Olen käynyt tässä viime aikoina monta hyvinkin fyysisesti haastavaa koulutusta ja oppinut niiden myötä paljon itsestäni niin fyysisesti että henkisesti.

Pilates kurssilla kun harjoittelimme 12 tuntia päivässä liikkeitä, huomasin kyllä tarkoituksella säästäväni kroppaani joka välissä. Vieressäni puhkunut vanhempi rouvashenkilö osottautui huomattavasti kovempikuntoisemmaksi kuin minä.. hm.. tai ainakin tiukempi luontoiseksi.

Nyt bodyweight ohjaaja koulutuksessa (spartan) huomasin että kun piti lähteä punnertamaan käsilläseisoen, ensimmäinen ajatukseni oli että tuohon en pysty ja olin koko ajan vakuuttuneempi asiasta…En kyllä pystynytkään itse käsilläseisontapunnerrukseen, mutta huomasin kuinka käsilläseisonta tukea vasten oli todella helppo.

Eilen kovassa kahvakuulareenissä vaikeroin vastusta nostettaessa että 20 kg kuulalla en pysty mihinkään, ennenkuin edes koskin kuulaan. Onneksi pahanlainen piiskuri, Personal trainerini nauroi ja ilmoitti että kuulaan kiinni ja menoksi! ja hämmästyksekseni kyllä se maastaveto lähti iloisesti.

Olenko itse itseni suurin vihollinen? Luovutanko ilman että edes yritän? Olenko jo etukäteen päättänyt että tämä ei onnistu? onko tämä yleinen toimintatapani muillakin elämän alueilla?

1) Kysy itseltäsi, kun kohtaat haasteen, oletko jo päättänyt ettei se onnistu, ilman että yrität?

2) Iloitse siitä kun voitat itsesi, joka kerta kun se pieni nalkuttava ääni päässäsi on väärässä sanoessaan että en pysty tähän, ja härkäpäisesti vain pusket maaliin, juhli!

3) Haasta itseäsi yli sen kuuluisan mukavuusrajan.. Nyt on käsivarret mustelmilla, joka paikka maitohapoilla vaan en muista koska olisin tuntenut itseäni niin vahvaksi ja tyytyväiseksi..

4) Katso että elämästäsi löytyy niitä ihmisiä, jotka haastavat sinua kehittymään eteenpäin eivätkä anna sinun luovuttaa!

Ehkä viesti onkin, valitse “taistelusi” huolella, mutta kun päätät johonkin ryhtyä, se viedään niin pitkälle kun ikinä resursseillasi pysyt..

Kuten uudet ystäväni Spartanilla sanovat: ” Never give up!”

Tehomuuntaja - Life Coaching