Katsoin tänään mielettömän videon miehestä, joka siivoaa Johannesburgin lentoaseman vessoja työkseen ja on äärimmäisen ylpeä työstään. Hän kaikille toivottaa ” welcome to my office” suu virneessä. Tulee ensin mieleen joku olisko DNA:n mainoslause, mistä tämä hullu kansa saa kaiken energiansa…

Mutta tuo naurava ilmestys inspiroi, se aitous siinä tekemisessä, ylpeys työstään ja halu palvella. Koska sinä olet viimeksi nauttinyt työstäsi ihan koko sydämestäsi?  Itse mietin että tänään, eilen ja … ja mietin koska olen kaikkein intohimoisimmillani työssäni on se, kun näen kuinka eläin tai ihminen oppii uutta ja pystyy suorituksellaan omalla tasollaan ottamaan harppauksen eteenpäin. Minua ei inspiroi välttämättä Mr Muscle, joka pystyy vetämään 31 leukaa vaan Ms Siipirikko, jonka käsi suoristuu nyt ihan toisella tavalla kuin kuukausi sitten.

Rakastan nähdä sen ilmeen ihmisen silmissä, sen aidon ylpeyden että minähän osaan! ja se sama ylpeys ja tunne huokuu eläimestä, kun se onnistuu ja sitä kehutaan ja ylistetään..

Mikä sinua inspiroi työssäsi ja elämässäsi?

Minua inspiroi myös nähdä ihmisiä, jotka ovat todella intohimoisia omalla taiteen (työn) sarallaan. Intohimoinen työ on taidetta minulle. Inspiroi nähdä ihmisiä, jotka ovat valmiita käymään läpi valtavia haasteita, vaikeuksia, pettymyksiä vaan todetakseen, ettei mikään heitä lannista matkalla päämääräänsä! Minkäkin haluaisin olla yhtä päättäväinen, vahva ja rohkea.

Minua insprioi kauneus, musiikki, upea maalaus, hyvin kirjoitettu kirja, loistava palvelu, ystävällisyys, aitous ja ihmisen matka toisen luo.

Inspiraatio tarttuu, se tekemisen meininki innostaa, saa kylmät väreet juoksemaan pitkin selkäpiitä. Kun katsoin eilen erästä oppilaani hevosta ja ihmettelin kuinka se on oppinut liikkumaan, en voinut enää uskoa todeksi miten kaunis ja hieno ja elegantti tuosta tammasta on tullut ja sen kauneus liikkeessä sai minut lähes kyyneliin..

Inspiraatio herättää aina itsessäni luovuutta, tarpeen luoda uutta tai tehdä asioita erilailla tai kohdata haaste uudelta kantilta ja saan myös valtavasti energiaa tehdä asioita.

1) Mieti hetkiä tässä lähihistoriassa, eilen, tänään, toissa päivänä, Mikä on saanut sinut inspiroitumaan?

2) Ketkä ihmiset ovat sinulle inspiroivia?

3) Kun olet oikein inspiroitunut, mitä se saa aikaiseksi sinussa?

4) Kuinka voisit varmistaa syksyisen arjen harmaudessa inspiraation tuovan energialatauksen joka päivä? Siinäpä vasta kysymys.

 

Inspiroitukaamme kukin milloin mistäkin, tärkeintä on että löytyy uskallusta Innostua (Ihanaa innostujaa, hienoa valmentajaa Ilkkaa siteeraten)!

ja inspiroivat ihmiset inspiroikaa toisianne ja luovuus ja energia kasvavat!

 

Tehomuuntajan Life Coaching – tarjonta auttaa kaivamaan omaan arkeen uusia ideoita, mahdollisuuksia ja tarjoaa työkaluja oman itsensä tuntemaan oppimiseen.. Kysy lisää ja tule testaamaan!

IMG_6171