Tapahtumia tosielämästä, harvoimpa olen nähnyt niin ilosta liikuttunutta väkeä kuin viime perjantaina. Olimme isolla väkijoukolla kokoontuneet viettämään ystävämme syntymäpäiviä.. Ystävämme on päässyt jo aikuisen naisen ikään ja täysin hurahtanut hevosiin. Viime aikoina hän on kovin haaveillut omasta hevosesta, tästä nuoresta kauniista ruunasta nimenomaan, laskeskellut, selvitellyt asiaa, vaan ei uskonut sen ostamisen olevan mahdollista. Yhtä kaikki hänen ystävänsä hevosen senhetkisen omistajan johdolla, päättivät toteuttaa hänen unelmansa. ja se ystävämme ilme ja suuri ilo! Oli aivan ihana nähdä,kun ystävämme todella tajusi saaneensa hevosen lahjaksi! Ilo ei ollut pelkästään lahjan saajan kasvoilla vaan itse asiassa meidän kaikkien jotka olimme lahjassa mukana, paikalla ei ollut montaa osallistujaa kuivin silmin.

Niin usein keskitymme vaan omaan elämäämme, vaan näkemään omat murheemme ja omat tarpeemme ja ihmiset ympärillämme unohtuvat. Ehkä asioiden pitäisikin olla juuri toisin, kun itseä ahdistaa mahdollisimman paljon, juuri silloin pitäisi katsoa ympärillemme ja lähteä miettimään, kuinka voin laittaa hyvän kiertämään. Mitä enemmän vastoinkäymisiä, silloin juuri on oikea aika saada hyvä energia liikkeelle…

Tämä universumi kummallisuuksineen tuntuu toimivan niin, että kun itse laitan hyvän kiertämään, saan siitä kuitenkin itse eniten takaisin, tavalla tai toisella.Henkilökohtaisesti tämä oli itselle tärkeä oppitunti ja muistutus.

Aina ei tarvita hevosen kaltaisia valtavia lahjoja saadaksemme kanssakulkijamme ilahtumaan, vaan ehkä pieni hymy, kohteliaisuus, kiitos, huomioiminen yms. riittää.

Kun kaivelin komeroitani tänään, huomasin tuon valtavan röykkiön tavaraa, jota olen varastoinut vuodesta toiseen, nyt on aika laittaa hyvä kiertämään!

Kolme vinkkiä tähän päivään:

1) Onko sinulla ystävä, joka juuri nyt tarvitsisi piristystä? Miten voisit näyttää pienellä eleellä että välität?

2) Kuka on lähin ja rakkain ihmisesi? Miten yllätät ja hemmottelet häntä tänään?

3) Iloitse muiden kanssa, kun muilla menee hyvin. Se on ihana tunne kuin joku on todella onnellinen, se positiivisuus säteilee, tarttuu ja antaa energiaa!

IMG_mama_Hope